Batxillerat‎ > ‎1r batxillerat‎ > ‎

Blog 1r BATX 17-18

TOTS JUNTS EN LA FESTIVITAT DE LA MARE DE DÉU DE LA MEDALLA MIRACULOSA

27 de nov. 2017, 13:54 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 27 de nov. 2017, 13:57 ]

CELEBREM LA FESTIVITAT DE LA MEDALLA MIRACULOSA 🌟

 

L’alumnat de Batxillerat del Col·legi La Encarnación de Sueca també ha participat d’aquesta festivitat del Tridu en honor de la Mare de Déu de la Medalla de la Miraculosa. Ho van fer el dimecres dia 22 de novembre, just el dia  després de finalitzar els exàmens trimestrals de la 1a avaluació. Després d’uns dies durs, van portar la imatge de la Mare de Déu des del Col·legi fins a la parròquia de Sant Pere, on va tindre lloc una Celebració de la Paraula. Els alumnes de 5é de primària van realitzar la representació de les aparicions.

 Aquesta festivitat religiosa, molt arrelada a Sueca, demostra la importància d’educar en valors,  des de la fe cristiana. Hi ha un goig de lloança que expressa molt bé la devoció cap a la Mare de Déu.“Qui vesteix vostra medalla
ni la mort ni l’infern tem,
vostre ajut del cel davalla
en aquell moment suprem.
Vetlli nostra capçalera
vostre esguard sempre amorós.
Puix sou Vós la Mitjancera
del Bon Déu Totpoderós

 

Un any més cal agrair la col·laboració de tots els alumnes i la implicació en cada un dels actes que demostren el carisma del nostre centre educatiu.Miraculosa. En aquesta Eucaristia els alumnes de 5é de Primària faran una representació de les aparicions de la Verge a Catalina Labouré. En acabar la missa portarem a la Verge en processó a la capella del col·legi.
Esteu tots convidats a participar en aquesta festa

REUNIÓ DE PARES

28 de set. 2017, 7:44 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 28 de set. 2017, 7:45 ]

El dimecres dia 27 de setembre vam celebrar la reunió d'inici de curs.
Ací vos deixem els temes que vam tractar. En qualsevol cas, podeu posar-se en contacte amb les tutores via o email per a preguntar qualsevol dubte.

Ana (tutora dels alumnes de ciències socials): amarques@laencarnacion.es
Empar (tutora dels alumnes de ciències i humanitats): emonta@laencarnacion.es

La mare delegada de la classe serà Dolores Palacios.

Moltes gràcies!
 

Eixida de convivència al llac d'Anna

25 de set. 2017, 2:50 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 25 de set. 2017, 2:51 ]

Dia de convivència al llac d' Anna
L'alumnat de 1r i 2n de batxillerat ha gaudit de l'Albufera d' Anna, un lloc ple vida on, a més d' aprendre de la nostra fauna i rica vegetació, hem estat tots junts, fomentant valors tan importants com l' amistat i el companyerisme.

BENVINGUTS AL NOU CURS 2017-2018

7 de set. 2017, 10:34 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 11 de set. 2017, 7:25 ]

 

Benvolguts alumnes,

Comença una nova etapa: batxillerat. Aquest curs és l’inici d’una nova aventura que ens prepara per a estudis posteriors, tant professionals com universitaris, i per a la vida laboral.

Abans de res, GRÀCIES. Gràcies per la vostra confiança i per decidir formar part de la nostra comunitat educativa. Conscients de la importància d’aquesta decisió, treballem des del primer moment per a ajudar-vos aconseguir les vostres metes i fer realitats els vostres somnis.

Seguint la línia d’innovació metodològica del centre, aquest curs comencen les classes amb l’iPad amb l’objectiu d’afavorir la vostra competència digital i aprofitar al màxim les noves possibilitats i recursos d’aprenentatge que proporcionen les tauletes. Aquesta nova ferramenta de treball ens ajudarà a desenvolupar la creativitat, facilitarà el treball cooperatiu i l’autonomia de cadascú de vosaltres. Vivim en una societat canviant on la majoria de les professions han modificat una part important de les seves formes de treballar a conseqüència de la implementació de les noves tecnologies i nosaltres volem adaptar-se a aquests canvis per formar els alumnes del futur.

Aquesta formació s’acompanya d’un valor afegit: el nostre ideari catòlic, basat en un projecte educatiu en el qual s’uneixen FE, CULTURA i VIDA. El lema pastoral dels col·legis diocesans que ens acompanyarà aquest curs 2017-2018 és:  Fem el que ELL ens diga”. Nosaltres, tots, tu, jo, els alumnes, els professors, l’equip directiu, els pares, els delegats...tots som integrants d’aquesta comunitat educativa i tots junts treballarem valors i virtuts que ens ajudaran a ser millors persones dia a dia.

Ens queden moltes coses per fer i molt per millorar. Aconseguir les nostres metes depèn de tots nosaltres, d’unir les nostres forces en una mateixa direcció, respectant les nostres diferències, però sent conscients que TOTS SOM UN.

Ara, només resta començar i desitjar-vos un excel·lent curs escolar 2017-2018.

“ No importa els passos que fas, sinó les petjades que deixes”

Les vostres tutores:

Ana i Empar

1-4 of 4