Batxillerat‎ > ‎1r batxillerat‎ > ‎Blog 1r BATX 17-18‎ > ‎

TOTS JUNTS EN LA FESTIVITAT DE LA MARE DE DÉU DE LA MEDALLA MIRACULOSA

27 de nov. 2017, 13:54 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 27 de nov. 2017, 13:57 ]

CELEBREM LA FESTIVITAT DE LA MEDALLA MIRACULOSA 🌟

 

L’alumnat de Batxillerat del Col·legi La Encarnación de Sueca també ha participat d’aquesta festivitat del Tridu en honor de la Mare de Déu de la Medalla de la Miraculosa. Ho van fer el dimecres dia 22 de novembre, just el dia  després de finalitzar els exàmens trimestrals de la 1a avaluació. Després d’uns dies durs, van portar la imatge de la Mare de Déu des del Col·legi fins a la parròquia de Sant Pere, on va tindre lloc una Celebració de la Paraula. Els alumnes de 5é de primària van realitzar la representació de les aparicions.

 Aquesta festivitat religiosa, molt arrelada a Sueca, demostra la importància d’educar en valors,  des de la fe cristiana. Hi ha un goig de lloança que expressa molt bé la devoció cap a la Mare de Déu.“Qui vesteix vostra medalla
ni la mort ni l’infern tem,
vostre ajut del cel davalla
en aquell moment suprem.
Vetlli nostra capçalera
vostre esguard sempre amorós.
Puix sou Vós la Mitjancera
del Bon Déu Totpoderós

 

Un any més cal agrair la col·laboració de tots els alumnes i la implicació en cada un dels actes que demostren el carisma del nostre centre educatiu.Miraculosa. En aquesta Eucaristia els alumnes de 5é de Primària faran una representació de les aparicions de la Verge a Catalina Labouré. En acabar la missa portarem a la Verge en processó a la capella del col·legi.
Esteu tots convidats a participar en aquesta festa

ą
Usuari desconegut,
27 de nov. 2017, 13:54
ą
Usuari desconegut,
27 de nov. 2017, 13:54
ą
Usuari desconegut,
27 de nov. 2017, 13:57
ą
Usuari desconegut,
27 de nov. 2017, 13:57
Comments