E. Infantil‎ > ‎3 anys‎ > ‎3 anys blog‎ > ‎

Blog 3 anys 2016-17

Mural fet amb els dits

7 de maig 2017, 9:31 publicada per Teresa Gomis

A la nostra classe ens encanta treballar amb la pintura de dits, i sempre que tenim oportunitat ens ''embrutem'' les mans. En acabar, entre tots fem uns murals molt colorits i originals que decoren la nostra classe!

Visita mami - Sant Jordi i el Drac

7 de maig 2017, 9:20 publicada per Teresa Gomis

Fa unes setmanes ens visità també una altra mami de la classe. Ens va portar unes titelles precioses, i amb elles ens va contar el conte de Sant Jordi i el Drac. Després vam realitzar una manualitat molt graciosa però que ens va fer tremolar de por!! :)

Moltes gràcies mami!

Visita mares - Conte del Trist Avet

7 de maig 2017, 9:17 publicada per Teresa Gomis

Fa un temps ens van visitar unes mamis a classe que van voler passar una vesprada especial amb nosaltres. Ens preparàren un conte i una manualitat preciosa. 
Moltes gràcies mamis!

Poesía La escuela del fondo del mar

7 de maig 2017, 9:02 publicada per Teresa Gomis

Anema recordar el projecte tan bonic que vam realitzar sobre el fons de la mar visualitzant aquests vídeos on apareixen els nostres xiquets recitant una poesia molt divertida. 

Projecte Let's Move

7 de maig 2017, 8:38 publicada per Teresa Gomis

Benvolgudes famílies, en aquest enllaç podreu veure fotos d'algunes de les activitats tan divertides que vam tindre a les nostres aules d'Infantil amb ocasió del projecte d'educació vial Let's Move. 

Gràcies a aquest projecte vam conèixer la importància de respectar les normes per anar pel carrer, d'emprar els elements de seguretat del cotxe, vam descobrir moltes senyals de circulació, vam seguir una recepta i elaborar un berenar molt deliciós, i a més vam gaudir d'uns dies compartint, cantant i ballant tots junts. 

Festa de Falles

7 de maig 2017, 8:31 publicada per Teresa Gomis

Ací vos deixem l'enllaç a algunes fotos que vam fer el dia de la festa de Falles, on realitzarem entre tots una ofrena de flors a la nostra estimada Verge i gaudirem d'un esmorçar molt dolç!

Festa de Carnestoltes

5 de març 2017, 12:54 publicada per Teresa Gomis

Ací tenim algunes fotos de la festa que vam tindre fa unes setmanes. Vam gauidir moltíssim durant tota la vesprada!

Projecte del fons marí a Infantil

5 de març 2017, 12:23 publicada per Teresa Gomis

Una de les nostres senyos d'Infantil ens ha preparat aquesta presentació de fotos sobre el projecte que vam viure al mes de gener. 
Una bonita forma de recordar aquest temps. 

Projecte del fons marí.wmv


El dia del cartó

21 de febr. 2017, 12:20 publicada per Teresa Gomis

Fa unes setmanes vam tindre una sorpresa a l'hora del joc, ja que en lloc de joguets ens vam trobar amb caixes i caixes de cartó!
Com no voliem deixar de jugar, vam decidir que aquestes caixes es convertirien en els nostres joguets eixe dia. 

I amb alegria vam descobrir tot el que ens podem divertir junts amb unes senzilles caixes i la nostra imaginació!

Proyecto El Fondo del Mar

13 de febr. 2017, 15:22 publicada per Teresa Gomis   [ actualitzat el 13 de febr. 2017, 15:42 ]

Queridas familias, habéis sido partícipes de la elaboración de este proyecto que hemos estado trabajando y disfrutado durante unas semanas. Hemos vivido muchas experiencias interesantes y divertidas: hemos reflexionado, hemos trabajado en equipo, hemos jugado juntos, hemos experimentado, hemos apreciado la naturaleza, nos hemos reído, hemos descubierto muchas cosas sorprendentes del mar, hemos bailado y cantado, etc. En definitiva, ¡nos hemos quedado con ganas de más! 

Aquí tenéis algunas fotos del proceso que hemos ido viviendo.


Además, una mami de la clase ha realizado con mucho cariño una presentación de fotos, y ahí va para todos. ¡Muchas gracias por vuestra colaboración!

BAJO EL MAR.mp41-10 of 22