E. Primària‎ > ‎4t Primària‎ > ‎

4t primària blog


MUSEU JOAN FUSTER

4 d’abr. 2017, 11:26 publicada per Marzal Loles

Els nostres alumnes han anat a la casa museu de Joan Fuster, on han realitzat una visita didàctica guiada i han pogut aprofundir en el coneixement de les seues obres i vida.(Punxeu el peu de foto).

EL COS HUMÀ

3 d’abr. 2017, 11:24 publicada per Marzal Loles

Per fi hem pogut realitzar l'activitat de "El cos humà". Hem tingut un dia magnífic, amb bona temperatura. Els alumnes han gaudit molt amb l'activitat. Ha valgut la pena l'espera!. (Punxeu el peu de foto).

DIA DE LA ENCARNACIÓN

3 d’abr. 2017, 11:12 publicada per Marzal Loles

Enguany hem celebrat el dia de La Encarnación, fent jocs i proves esportives a l'estadi i amb una carrera d'obstacles a favor de "Save the children" i amb una classe de bodycombat. Els alumnes, professors i pares ho passarem d'allò més bé.(Punxeu el peu de foto)

TRINQUET

3 d’abr. 2017, 11:05 publicada per Marzal Loles

El dia 20 de març, anàrem al trinquet per practicar el joc tradicional de pilota valenciana. El proper 2 de maig tornarem a anar, doncs estem dins d'un projecte de Conselleria i a eixe encontre, assistiran jugadors professionals.(Punxeu el peu de foto).

FALLES

19 de març 2017, 10:57 publicada per Marzal Loles

El dia 15, últim dia abans de falles, vam celebrar la nostra particular festa fallera al col·legi. Tinguerem xocolatà, ofrena, mascletà musical, xaranga.... (Punxeu el peu de foto).

ESMORZAR SALUDABLE

19 de març 2017, 10:47 publicada per Marzal Loles

Hem participat en un concurs organitzat pels alumnes de 3r d'ESO del col·legi. El concurs consistia en presentar un esmorzar saludable amb almenys una fruita, lacti i un aliment fet amb farina. Estem a l'espera de saber quin curs és el guanyador...(Punxeu el peu de foto).

 
ESMORZAR

ENCONTRE MUSICAL

19 de març 2017, 10:38 publicada per Marzal Loles

Els nostres alumnes han participat a l'encontre musical de col·legis diocesans. A l'acte, que va tindre lloc, al Palau de la música de València, sols assistiren grups de 4t de Primària de diferents centres.(Punxeu el peu de foto).

TROBALLA

19 de març 2017, 10:28 publicada per Marzal Loles

Un any més i per conmemorar la troballa de la Verge de Sales, els alumnes han anat a l'Esglèsia per visitar a la Mare de Déu.

PLANTEM ARBRES

9 de febr. 2017, 10:28 publicada per Marzal Loles

Aquest matí, els alumnes de 4t junt a les seues tutores, han anat al polígon per plantar els arbres que des del curs passat han estat tenint cura d'ells. Després de la plantada, han gaudit d'un bon esmorzar amb suc de taronja ecològica i els han donat un diploma per haver participat a l'activitat portant-la a bon termini. (Punxeu el peu de foto).

DIA DE LA PAU

2 de febr. 2017, 10:41 publicada per Marzal Loles

Un any més, hem celebrat tots junts al pati del col·legi el dia de la pau. Us deixem unes imatges de la celebració.(Punxeu al peu de foto).
                                                                                                  Pau

1-10 of 20