E. Primària‎ > ‎4t Primària‎ > ‎

Blog 4t EP 17-18

TRINQUET

publicada per Marzal Loles

Dimecres passat anarem al trinquet de Sueca, per practicar un dels esports més tradicionals de la Comunitat Valenciana. Ací teniu una mostra de l'estil dels nostres alumnes com a pilotaris. (Punxeu el peu de foto).

SAGUNT

publicada per Marzal Loles

Com a cloenda del projecte trimestral de socials, realitzarem una excursió a Sagunt per vore de primera mà l'arquitectura romana. Us deixem unes quantes fotos (punxeu el peu de foto).

                                                                                               

CATALINETES

26 de nov. 2017, 10:39 publicada per Marzal Loles

Divendres per la vesprada anarem a berenar i fer jocs tradicionals per a celebrar "Les Catalinetes". Els alumnes gaudiren molt d'aquesta vesprada lúdica.(Punxeu el peu de foto).


MIRACULOSA

26 de nov. 2017, 10:30 publicada per Marzal Loles

Dijous anarem a l'esglèsia de Sant Pere per a celebrar la festa de la Miraculosa. Els alumnes de 5é interpretaren les aparicions de la Mare de Deu a Santa Catalina i també participaren en aquesta celebració la banda del col·legi. Us deixem unes fotos d'eixos moments. (Punxeu el peu de foto).


UN ECOSISTEMA EN UNA CAIXA

26 de nov. 2017, 10:21 publicada per Marzal Loles

Els nostres alumnes a l'assignatura de naturals estan estudiant els ecosistemes. A propòsit d'açò, han confeccionat cadascú d'ells un ecosistema dins d'una caixa. Ací teniu els resultats. BON TREBALL !!! (Punxeu el peu de foto).
 


ARBRES A L'AULA

16 de nov. 2017, 11:54 publicada per Marzal Loles   [ actualitzat el 16 de nov. 2017, 12:01 ]

Els nostres alumnes començaren aquesta activitat l'any passat i finalitzarà a febrer, quan anem a plantar els arbres.Hui hem rebut la visita de Dani, responsable de l'activitat,i els ha donat consells sobre com millorar la cura dels arbres, així com els fruits que donen cadascú d'ells,el cicle de les plantes...Ha resultat molt interesant!!.(Punxeu el peu de foto).

TREBALL D'INVESTIGACIÓ

21 d’oct. 2017, 12:03 publicada per Marzal Loles

Els nostres alumnes a l'assignatura de Ciències Naturals, han realitzat un treball d'investigació sobre les plantes. Ací us deixem els resultats. (Punxeu el peu de foto).

EUCARISTIA PER CURSOS

18 d’oct. 2017, 11:35 publicada per Marzal Loles

Enguany realtzarem una eucaristia per cursos al trimestre. Ahir celebrarem la del primer trimestre. Us deixem uns moments de la celebració. (Punxeu el peu de foto).


                                                                                                   EUCARISTIA

TEATRE

15 d’oct. 2017, 12:23 publicada per Marzal Loles

Dimecres anarem al Centre Bernat i Baldoví per vore l'obra "El pessic de l'amor". Aquesta obra va ser oferida per l'Ajuntament de Sueca per als escolars de 4t,5é i 6é de Primària.Ací teniu algunes fotos.(Punxeu el peu de foto).

FÁTIMA

4 d’oct. 2017, 12:42 publicada per Marzal Loles

Aquest matí hem anat al col·legi de Fátima per celebrar amb ells el centenari de les aparicions de la Verge als pastorets.Ens han explicat tot el treball que han realitzat per a la celebració i tot el que va passar fa 100 anys. (Punxeu el peu de foto).

1-10 of 13