E. Primària‎ > ‎4t Primària‎ > ‎

Blog 4t EP 17-18

CREU DE MAIG

22 de maig 2018, 11:55 publicada per Marzal Loles

Divendres passat per la vesprada celebrarem, al pati del col·legi, la creu de maig. Participaren tots els cursos de d'Infantil fins a 6é de Primària. Cada curs confeccionà una oració, poema i en el nostre cas carta a la Mare de Déu. També els alumnes li oferiren flors amb les quals es confeccionà la creu. (Punxeu el peu de foto).
                                                                                          CREU DE MAIG

PILOTA A L'ESCOLA

17 de maig 2018, 11:15 publicada per Marzal Loles

Ahir els alumnes de 4t participaren en la trobada de pilota valenciana celebrada a Piles. Va resultar tot un èxit l'eixida. Els xiquets a més a més de participar en diferents partides de trinquet per grups, varen gaudir de tallers, castells unflables i un dia de convivència amb alumnes d'altres escoles de distintes localitats. Us deixem una mostra. (Punxeu el peu de foto).

                                                                                      PILOTA A L'ESCOLA

ENCONTRE MUSICAL

6 de maig 2018, 11:04 publicada per Marzal Loles

Divendres assistirem a l'encontre musical de col·legis diocesans. Va tindre lloc a l'auditori de Bunyol i varem gaudir de diverses peces musicals de sarsuela.(Punxeu el peu de foto).VISITA PILOTARIS

6 de maig 2018, 10:53 publicada per Marzal Loles

Dimecres passat, varem rebre la visita de dos pilotaris (Jorge i Moro) els quals varen resoldre alguns dubtes dels nostres alumnes sobre les bases del joc de pilota valenciana. També aprofitarem l'ocasió per a fer algunes partides al trinquet. (Punxeu el peu de foto).BERENAR SOLIDARI

30 d’abr. 2018, 11:52 publicada per Marzal Loles

Un any més ha tingut lloc al pati del col·legi el tradicional berenar solidari. Aquest any la recaudació anava destinada a Caritas de Sueca.
En 4t hem recaudat 209'50 €. Moltes gràcies famílies per la vostra col·laboració !!!.

  
 

ESTADI

19 d’abr. 2018, 10:48 publicada per Marzal Loles   [ actualitzat el 19 d’abr. 2018, 10:55 ]

Ahir anarem a l'estadi municipal de Sueca amb els alumnes de 3r i 4t de Primària per realitzar diferents proves físiques. Gaudirem tots d'aquesta jornada i demostraren estar en plena forma.Us deixem uns moments de l'activitat. (Punxeu el peu de foto).
                                                                                               ESTADI

MÀQUINES

19 d’abr. 2018, 10:29 publicada per Marzal Loles

Estem treballant a classe el tema d'energia i màquines. Com a treball els alumnes han confeccionat unes grues o carretons. Mireu que artistes són tots ells !!!!. (Punxeu el peu de foto).


DIA DE LA ENCARNACIÓN

25 de març 2018, 11:40 publicada per Marzal Loles

Divendres anarem, des d'Infantil fins a Batxiller, a l'estadi municipal de Sueca per a celebrar el dia de La Encarnación. Realitzarem diferents tipus de jocs, competicions...inclús una masterclass de zumba !!!. Ens ho passarem d'allò més bé i acabarem tots esgotats. (Punxeu el peu de foto).

CELEBRACIONS PENITENCIALS

25 de març 2018, 11:34 publicada per Marzal Loles

Dimarts passat, els alumnes de 4t de Primària anaren a la capella del col·legi per a realitzar les celebracions penitencials. Ací us deixem unes fotos del moment. (Punxeu el peu de foto).


FALLES

19 de març 2018, 10:41 publicada per Marzal Loles

El divendres,16 de març, celebrarem al col·legi la festa tradicional de les falles. Pel matí tinguerem una magnifica "globotà" oferida pels alumnes de 4t de la ESO ; per la vesprada els alumnes d'infantil i primària realitzarem l'ofrena a la Verge i finalitzarem amb una gran "xocolatà". (Punxeu el peu de foto).
                                                                                             FALLES

1-10 of 30