E. Primària‎ > ‎4t Primària‎ > ‎

Blog 4t EP 17-18

EL COS HUMÀ

11 de març 2018, 13:05 publicada per Marzal Loles

Com a cloenda del projecte dut a terme en aquest segon trimestre a l'àrea de Ciències Naturals, el divendres realitzarem l'activitat de "El cos humà" al parc "La xopera" d'Algemesí. Els alumnes disfrutaren d'una jornada de jocs relacionats en tot allò estudiat a classe. Us deixem unes imatges.(Punxeu el peu de foto).
                                                                                       EL COS HUMÀ

ARBRES A L'AULA

27 de febr. 2018, 11:13 publicada per Marzal Loles

Com ja sabeu els nostres alumnes començaren l'any passat un projecte "ARBRES A L'AULA" , que aquest any hem continuat treballant i que ja ha arribat al seu fi. Us deixem imatges de la plantada d'arbres. (Punxeu el peu de foto).

                                                                                       ARBRES A L'AULA

DIMECRES DE CENDRA

14 de febr. 2018, 12:13 publicada per Marzal Loles

Després d'assistir a la challenge, hem acudit a l'esglèsia de Sant Pere, per a la imposició de la cendra.Ací teniu unes poquetes fotos de l'acte. (Punxeu el peu de foto).

CHALLENGE

14 de febr. 2018, 12:05 publicada per Marzal Loles

Aquest matí hem participat a la challenge organitzada pel col·legi Luis Vives on participaven totes les escoles de Sueca. Les activitats estaven programades per als cursos de 4t i 5é de Primària.Els representants de la nostra escola, han sigut els nostres alumnes de 4t i ho han fet d'allò més bé. Ha sigut una jornada de convivència i treball cooperatiu.(Punxeu el peu de foto).

TROBALLA DE LA MARE DE DEU

14 de febr. 2018, 11:55 publicada per Marzal Loles   [ actualitzat el 14 de febr. 2018, 12:07 ]

Ahir anarem a visitar a la Mare de Déu de Sales per a conmemorar la seua troballa. Visitarem el seu museu i accedirem al camaril. Acudirem junt als alumnes d'infantil. Ací us deixem unes imatges. (Punxeu el peu de foto).

                                                                                            TROBALLA

3SPORT NADAL

14 de gen. 2018, 11:49 publicada per Marzal Loles

Els nostres alumnes no han descansat ni en les vacances de Nadal. Alguns d'ells han participat en el 3sport de Nadal organitzat per l'Ajuntament de Sueca i a la seua categoria de benjamins, han quedat en 2n i 3r lloc. Enhorabona campions !!!!

              

NADAL

7 de gen. 2018, 3:31 publicada per Marzal Loles

El dia 19 de desembre, els nostres alumnes participaren en el festival de nadales a l'Esglèsia de San Pere. El dia 22 ferem a classe de matí, l'amic invisible, esmorzar del compartir, jocs..per la vesprada varem rebre la visita dels Reis Mags. Us deixem imatges d'aquestos dies.(Punxeu el peu de foto).
     
                                                                                             NADAL

TRINQUET

17 de des. 2017, 12:44 publicada per Marzal Loles

Dimecres passat anarem al trinquet de Sueca, per practicar un dels esports més tradicionals de la Comunitat Valenciana. Ací teniu una mostra de l'estil dels nostres alumnes com a pilotaris. (Punxeu el peu de foto).

SAGUNT

17 de des. 2017, 12:33 publicada per Marzal Loles

Com a cloenda del projecte trimestral de socials, realitzarem una excursió a Sagunt per vore de primera mà l'arquitectura romana. Us deixem unes quantes fotos (punxeu el peu de foto).

                                                                                               

CATALINETES

26 de nov. 2017, 10:39 publicada per Marzal Loles

Divendres per la vesprada anarem a berenar i fer jocs tradicionals per a celebrar "Les Catalinetes". Els alumnes gaudiren molt d'aquesta vesprada lúdica.(Punxeu el peu de foto).


1-10 of 20