ESO‎ > ‎Primer curs‎ > ‎

Blog 1r ESO 17-18


Eixida al Planetari de Castelló i les Coves de Sant Josep

30 d’oct. 2017, 0:32 publicada per Usuari desconegut

Els alumnes de 1er d’ESO han estat d’eixida extraescolar junt als seus professors tutors.


S’ha visitat el Planetari de Castelló, on es va poder vore de primera mà, i de forma molt realista, com ès l’Univers que ens envolta.

Allí mateix també es va visitar una exposició sobre les Illes Columbretes, un dels nostres Parcs Naturals més curiós, perquè no el tenim a prop. El muntatge audiovisual que acompanya l’exposició va ser molt aclaridor, junt a les preguntes que els alumnes anaven fent.

A mig dia es visitaren les Coves de la Vall d’Uxó, i allí, a més d’aprendre sobre el nostre relleu i com es modifica, els alumnes gaudiren de moments molt emocionants, tant en la visita de les coves amb les barques com en el moment de convivència a l’hora de dinar.

Va ser un dia genial!


EUCARISTIA INICI DE CURS

27 de set. 2017, 4:50 publicada per Usuari desconegut

Avui, dia de Sant Vicent de Paul, hem celebrat l'Eucaristia d'inici de curs. 
Iniciem el curs amb ganes i il·lusió i recordant el missatge de l'amor i ajuda als demés que ens van transmetre les Filles de la Caritat en el seu moment.
Ara com a Col·legi Diocesà seguim celebrant i recordant tan important missatge.

SALIDA CONVIVENCIA INICIO DE CURSO

23 de set. 2017, 5:20 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 23 de set. 2017, 5:21 ]

El viernes 22 de septiembre por fin pudimos hacer nuestra salida de convivencia de inicio de curso (la tuvimos que aplazar antes por el mal tiempo).

Fue un día genial que nos sirvió para conocernos mejor, hablar entre nosotros, con nuestros profesores, los profesores con los alumnos, jugar, hacer deporte, caminar... Una mañana completa en la que, incluso, algunos alumnos vivieron emocionantes aventuras!!! (que os cuenten ellos mismos)

Aquí dejamos fotos de la magnífica mañana que pasamos:


FOTO DE GRUP

23 de set. 2017, 4:36 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 23 de set. 2017, 4:39 ]

Ací tenim la nostra primera foto de grup "oficial". A final de curs penjarem l´última i seran molts el canvis... Un s'observaran, tots creixerem, però altres aniran per dins perquè serà molt el que haurem viscut, aprés, i compartit, i això, tot i que no es veu, "s'observa".

1er ESO A i 1er ESO B:


Bon curs!!!

JA ESTEM TREBALLANT AMB iPAD

21 de set. 2017, 7:13 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 21 de set. 2017, 7:17 ]


En esta foto s'arreplega un dels moments on els alumnes de 1er ESO obrin les caixes dels seus iPad i comencen a treballar amb ganes i molta il·lusió.

1-5 of 5