Crònica eixida estadi 3r i 4t ESO

27 de maig 2013, 4:25 publicada per Webmaster 1   [ actualitzat el 27 de maig 2013, 4:27 ]


El passat divendres 17 de maig, els alumnes de tercer i quart d’ESO acudirem a l’Estadi Municipal de Sueca per realitzar les competicions esportives de final de curs. El dia començava amb sol i núvols, però les previsions meteorològiques indicaven pluges per a migdia. 


El matinal esportiu va començar amb les proves d’atletisme de salt de longitud i velocitat. Les finals de les diferents modalitats van ser molt disputades. En les competicions femenines destacaren LAURA ANDREU en longitud amb un salt de 3 metres i 52 centímetres i en la prova de velocitat MARIA JESÚS BELTRAN , les dos alumnes són del 3er A.

En quan a la competició masculina, van ser els alumnes de 3er B els destacats. DAVID GARÍ amb un salt de 4 metres i 64 centímetres fou el guanyador de la prova de longitud i FRANCO MALASQUEZ amb un temps de 9’’32 fou el primer classificat en la prova de 80 metres llisos .

L’última prova d’atletisme eren els relleus mixtes. La prova consistia en recórrer una distància de 400m. i els equips estaven formats per 5 corredors. L’equip guanyador estava format per LAURA ANDREU, MARTA, VALERIA, FRAN I SERGI. Van fer la volta a l’Estadi amb un temps de 1’02’’20. Resultat de les competicions

Una vegada finalitzades les proves d’atletisme els alumnes recuperaren forces amb l’esmorzar. Després del temps de descans es passaren a les competicions esportives on es va gaudir d’un bon ambient de Fair Play. Podem destacar la gran competició que es va viure al futbol femení on, tant les semifinals com la final, estigueren marcades per una gran intensitat i emoció fins l’últim minut.

Al final del matí feu acte de presència l’aigua i va deslluir un poc les últimes competicions. No obstant això, tots els participants gaudiren d’un bon matí esportiu.