Crònica matinal esportiva 2n ESO

6 de juny 2013, 4:20 publicada per Webmaster 1   [ actualitzat el 6 de juny 2013, 4:28 ]
El dimecres 29 de maig, li va tocar el torn als alumnes de segon d’ESO gaudir del matinal esportiu a l’Estadi Municipal de Sueca. Aquesta vegada no hi havia temor a que la pluja deslluís el dia. 

La jornada va començar amb un bon calfament per preparar-nos per a les disputades competicions. Les primeres activitats van ser les atlètiques. Tant xiques com xics realitzaren les proves eliminatòries de 80 metres llisos i salt de longitud.

En categoria masculina, la final la de salt va ser molt ajustada. Fou SERGI MIRALLES qui la va guanyar amb un salt de 4,35 metres, tan sols 5 centímetres més que el millor dels salts de JOSE MARIA. En la final de velocitat van córrer; JOSE MARIA, SERGI M.,YOUSSEF, MARC M.,ALEX HUERTA I RAÚL GÓMEZ. Fou aquest últim qui es va proclamar guanyador amb un temps de 7”62.

En categoria femenina, EMI va superar a totes les seues companyes amb un salt de 3,49 metres, sent MARTA i SOFIA segona i tercera amb uns salts de 3,44 i 3,34 metres respectivament. En la final de velocitat van córrer; JENNIFER, MARTA, MÍRIAM, EMI, ANA BORREGO I MARIA MARTÍ. JENNIFER va superar a la resta amb un temps de 8”37.

L’última prova van ser els relleus mixtes. Els tres primers classificats entraren en el mateix segon i no va ser fàcil designar el guanyador. Amb un temps d’1’04”23 l’equip format per VALENTINA, ADRIAN PETIT, ALEX H. i JENNIFER s’imposaren a la resta.

Després de les proves atlètiques, descansarem i esmorzarem tots junts a l’ombra. Amb les piles carregades començaren les competicions esportives de futbol, bàsquet i handbol. A més a més, un xicotet grup encapçalat per MARTA I CARMEN gaudiren d’un mini partidet de “rugby touch” als camps de gespa artificial.

Finalitzades totes les competicions, arreplegàrem tot el material i tornàrem al Col·legi contents d’haver gaudit tots junts d’una bona jornada d’activitat física.Els resultats de les diferents competicions els podeu veure aquí