Eucaristia d'inici de curs

26 de febr. 2013, 3:47 publicada per Lidia Lluch
Aquest curs escolar, de manera extraordinaria a causa de les inclemències meteorològiques, hem celebrat l'Eucaristia en la nostra Parròquia de Sant Pere Apostol. Com que som un Col·legi molt nombrós, ens hem organitzat ens dos torns, de forma que primer han assistit els alumnes d' ESO i BATXILLERAT, i després els d' Educació Primària, tots acompanyats dels professors i professores de cada etapa.

L'Eucaristia ha estat preparada des de la Comissió de Pastoral del Col·legi i presidida per Don Vicent Agustí. 

Va ser una celebració amb molta participació per part dels alumnes i professors, ja que es van preparar monicions, lectures i ofrenes que els alumnes presentaren amb molta il·lusió. A  més, un alumne de cada grup presentà els valors que des de la Pastoral van a treballar en cada nivell: la veritat, el respecte, l'esperança, la caritat, la responsabilitat i la gratitud.  Cal destacar de forma especial,  l'aportació del grup d'animació musical que va permetre que tots conegueren i cantaren la cançó "En mi vida Tú estás" . Aquesta canço recull el lema de la pastoral dels Col·legis Diocesans per al curs 2012-13: "Jesús està en la meua vida". 

Ací mateix podeu trobar el fitxer amb la cançó perquè l'escolteu amb els vostres fills així com una imatge de la cel·lebració.
fotografia Eucaristia iniciĆ
En mi vida Tú estás (Alborada).mp3
(3952k)
Lidia Lluch,
26 de febr. 2013, 3:47
Comments