PATRICIA LLOPIS NADAL , una exalumna del Colegio La Encarnación premiada

30 d’abr. 2014, 9:50 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 3 de maig 2014, 10:56 per Webmaster 1 ]

PATRICIA LLOPIS NADAL una ex-alumna del Col·legi “La Encarnación” ha estat guardonada amb el “XVII Premi d’Estudis Jurídics Universitaris Manuel Broseta Pont”.

El “Premi d'Estudis Jurídics Universitaris Manuel Broseta Pont", reconeix als llicenciats en Dret per les Universitats de la Comunitat Valenciana que hagen destacat pel seu brillant expedient i la seua formació jurídica –poden optar tots els que hagen acabat els estudis de Dret entre els anys 2010 i 2013 amb un mínim de 10 Matrícules d’Honor-. A més, els candidats al Premi han de presentar una monografia original de temàtica jurídica. La seua dotació és de 3.000 € i compta amb el patrocini de la Reial Acadèmia Valenciana de Jurisprudència i Legislació.

Patricia Llopis Nadal cursà estudis de Primària, ESO i Batxillerat al Col·legi L'Encarnació obtenint en 2006 el Premi Extraordinari de Batxillerat de la Comunitat Valenciana. Posteriorment va cursar la llicenciatura de Dret a la Universitat de València, on va obtindré el Premi Extraordinari de Llicenciatura –amb un total de 24 Matrícules d’Honor-. En la actualitat cursa els estudis de Doctorat en Dret gràcies a una beca d’Atracció de Talent concedida per la Universitat de València.

Durant els estudis de Dret realitzà un voluntariat a l’estranger i estudià un any acadèmic a l’Université Catholique de Louvain (Bèlgica). Completà els seus estudis jurídics amb un Màster d’Estudis Internacionals i de l’Unió Europea gràcies a la beca per a la Promoció de l’Excel·lència Acadèmica concedida per la Generalitat Valenciana al millor expedient de la Comunitat. Esta experiència i formació en Dret Europeu feren que presentara la seua candidatura al Premi amb una monografia titulada "La tutela judicial dels Drets Fonamentals a Europa: els aspectes processals de l'adhesió de la Unió Europea al Conveni Europeu de Drets Humans", on tracta la importància dels tribunals europeus per a la protecció dels Drets Fonamentals i els futurs reptes que es plantegen en la matèria.

El Jurat, presidit pel degà del Col·legi Advocats de València i composat per professionals del món del dret de reconegut prestigi, valorà els

treballs jurídics així com la trajectòria acadèmica i professional dels quinze candidats presentats i decidí concedir el “Premi d’Estudis Jurídics Universitaris Manuel Broseta Pont” en la seua dissetena edició a Patricia Llopis Nadal. 

El Guardó serà lliurat pel President del Tribunal Suprem en un acte solemne que se celebrarà a la primavera de 2014.

Des del Col·legi L'Encarnació felicitem efusivament la premiada i a tota la seua família per tan alta distinció.


Comments