PRIMERA DERROTA DEL CB LA ENCARNACIÓN EN LA COPA (54-60) sin título

21 de maig 2014, 7:35 publicada per Usuari desconegut
El passat diumenge de matí es va disputar el Derbi suecà en el tercer partit de la Copa Federació en categoria Júnior. 

Els dos equips competiren al màxim per aconseguir la victòria. Cal destacar la gran defensa individual que mostraren els dos conjunts que va influenciar en la baixa anotació final. 

La clau de la victòria per al CB Sueca va estar en la superioritat en el rebot ofensiu que li va permetre segones i terceres opcions durant els seus atacs. 

Durant la primera part l’equip visitant (CB Sueca) dominava el marcador amb un marge curt de punts però al terreny de joc la igualtat era màxima. Primer quart (14-17) i segon quart (21-26). 

Després del descans, els nostres jugadors començaren molt més intensos i aconseguiren avançar-se en el marcador (43-40) gràcies a una bona defensa, l’encert en cadascun dels nostres atacs i el xicotet desconcert que això provocà en els visitants. Però de nou, la davallada en el ritme i la superioritat en el rebot ofensiu visitant els va permetre finalitzar el tercer quart per davant en el marcador (45-49). 

En l’ últim quart hi hagué opcions per a la victòria local, però aquesta superioritat física del CB Sueca es va imposar (54-60). 

Aquest partit es recordarà com un dels millors Derbis dels últims anys. Enhorabona a tot l’equip. 


FRANCISCO LLOPIS.
Comments