V BERENAR SOLIDARI CARITAS INTERPARROQUIAL

1 de maig 2014, 11:45 publicada per Usuari desconegut

“Una sola família humana, aliments per a tots”


JA HEM ARRIBAT A LA CINQUENA EDICIÓ !!!!, Des de fa cinc anys organitzem des del col·legi el BERENAR SOLIDARI. Una vesprada festiva on tota la comunitat educativa ( pares, alumnes, professors i demés personal del centre) mostrem la nostra solidaritat vers les persones amb més necessitats.

Enguany, com ja férem l’any passat anem a organitzar el nostre BERENAR SOLIDARI a favor dels que tenim més a prop. Anem a col·laborar amb CÀRITAS DEL NOSTRE POBLE.

UNA SOLA FAMÍLIA HUMANA, ALIMENTS PER A TOTS, és la campanya de la Confederació mundial catòlica Caritas Internationalis i l'objectiu és acabar amb el fam pel 2025. 

És per tot això que els qui formem part del Col·legi “La Encarnación” no podem fer “oïdes sordes” a aquesta necessitat.

Vos convidem a celebrar el dia de la solidaritat amb el nostre BERENAR SOLIDARI el proper DIJOUS 8 DE MAIG, des de les 17’00 fins les 19’00.... , per la qual cosa demanem la vostra inestimable COL·LABORACIÓ, necessitem la vostra ajuda per a elaborar el menjar i la beguda, o d’altres manualitats que després ficarem a la venda al preu únic de 1€ per ració. 

Poseu-vos en contacte amb el tutor/ra dels vostres fills i sigueu molt creatius a l'hora d'elaborar les viandes i begudes.

Ens organitzarem per taules, cada curs tindrà assignada una taula on podrà vendre els productes que prèviament hagen elaborat les famílies dels alumnes.

Convideu els vostres familiars i amics a participar i com ja venint fent els altres anys organitzeu-vos per tal de recollir el màxim per aquest projecte.

Com els altres anys el grup que obtinga millors resultats econòmics tindrà un premi!!!

 

 

Moltes gràcies per la vostra ajuda i col·laboració 
Comments