Visita del Reis Mags d'Orient

26 de febr. 2013, 4:00 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 4 de març 2013, 4:30 ]

El passat divendres 21 de desembre el col·legi La Encarnación: alumnes, pares, familiars, i mestres; rebérem una important visita. Els tres mags d’Orient es desviaren una mica del seu camí per passar una estona amb nosaltres. Tal i com es mereixen adornarem el pati el millor possible i ordenadament els oferirem tot allò que poguérem.

foto Reis

Una representació del naixement de Jesús els va acompanyar. 


Alumnes de 5é de primària els cantaren una cançó i altra la tocaren amb la flauta.Tots els alumnes del centre els adoraren i entregaren la corresponent carta per poder rebre els regals que cadascú més desitjava.Un alumne de cada classe, des de l’aula de 3 anys fins la de 2n de batxiller, va rebre el regal corresponent als premis del concurs de targetes de nadal organitzat al centre. 


Per últim, ses Majestats  els Reis Mags d’Orient i els seus pares, visitaren totes les aules per poder veure més a prop als alumnes, donar-los unes llepolies i complir el desig d’alguns per fotografiar-se amb ells. Va ser una estona inoblidable per a molts i molt concentrada de màgia. Esperem que l’any que ve tornen a visitar-nos!!!!! Intentarem portar-nos bé.Comments