Notícies curs 2016/17


VISITES A LA UNIVERSITAT AMB ELS ALUMNES DE BATXILLER

23 de febr. 2017, 6:33 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 23 de febr. 2017, 6:35 ]


Els alumnes de 2n de Batxiller, el dia 14 de febrer,  han participat  en les visites guiades de la Universitat de València i en la Jornada de Portes Obertes de la Universitat Politècnica de València.

En funció dels interessos dels alumnes han participat en les activitats programades en cada Campus i Facultat.

Uns alumnes  han participat en la Jornada de Portes Obertes de la UPV Campus de la Vera.

Després de la presentació de la UPV, han participat en les xerrades especifiques dels estudis de grau que ells mostraven interès:

ü  Grau en Biotecnologia

Altres alumnes han participat en les Visites Guiades de la UV  Campus dels Tarongers, en les Facultats específiques de cada Grau que mostraven interès:

ü  Grau en Dret.

ü  Grau en  Mestre/a en Educació Infantil.

ü  Grau en  Mestre/a en Educació Primària.

Uns alumnes han participat en les Visites Guiades de la UV. Campus de Blasco Ibañez, en les Facultats específiques de cada Grau que mostraven interès:

ü  Grau en Comunicació Audiovisual.

ü  Grau en Estudis Hispànics: Llengua Espanyola i les seues Literatures.

ü  Grau en Traducció i Mediació Interlingüística

ü  Grau en Psicologia.

ü  Grau en Ciències  de l’Activitat Física i de l’Esport.

ü  Grau de Medicina.

Un alumne ha participat en les Visites Guiades de la UV. Campus de Burjassot-Paterna, en la Facultat especifica del Grau que mostrava interès:

ü  Grau en Enginyeria Multimèdia.
Les activitats han resultat molt interessants.

ALUMNES DE LLATÍ A LA DOMUS SAGUNTINA

21 de febr. 2017, 2:12 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 21 de febr. 2017, 2:13 ]

El passat 3 de febrer els alumnes de ​4t d'ESO de Llatí assistiren a uns tallers de cultura clàssica organitzats per l'aula didàctica DOMUS BAEBIA SAGUNTINA.
Es tracta d'un projecte de la Conselleria d'Educació que preten acostar el món clàssic grecollatí a l'alumnat reforçant els seus coneixements teòrics amb experiències més pràctiques mitjançant la manipulació directa d'objectes que són reproduccions i recreacions dels utensilis habituals d'aquestes cultures.
En concret els alumnes de 4t van fer un taller anomenat "Un dia amb els Baebii Saguntini" i es van convertir per un moment en protagonistes vius de la història d'aquesta família patricia d´època romana que vivia a Sagunt. Així es van anar caracterizant segons la seua posició social i econòmica. Després d'un breu descans, van realitzar un altre taller sobre "l'escriptura en l'antiguitat" on van conèixer les tècniques i ferramentes d'escriptura, com ara suports, tintes, etc. Ells mateixos es van convertir en experts "copistes" i assajaren les seues primeres lletres de la "capital rustica romana" sobre papir portat del mateix Egipte.
Ací vos deixem algunes fotos de la seua enriquidora experiència.
V ENCONTRE MUSICAL DE COL·LEGIS DIOCESANS

20 de febr. 2017, 2:13 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 20 de febr. 2017, 2:13 ]


La V Trobada Musical de Col·legis Diocesans es celebrà el passat divendres 17 de febrer. El col·legi ha estat representat per professors, famílies i alumnes. 

Aquest any, com a novetat, hem gaudit amb l'actuació de la Banda Diocesana, que ens ha presentat l'obra musical de "Pedro y el lobo". 


PROVES HOMOLOGADES D'IDIOMES. NIVELL A2

17 de febr. 2017, 4:10 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 17 de febr. 2017, 4:10 ]

Els nostres alumnes de 4t. ESO i 1r Batxillerat realitzen les proves homologades per a l'obtenció de la certificació del nivell A2 tant d'Anglés com de Francés, les dues llengües estrangeres impartides al nostre centre. Els desitgem molta sort!


ESTRENEM SALA: GRÀCIES FAMÍLIES!

17 de febr. 2017, 3:04 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 17 de febr. 2017, 3:13 ]

La sala de psicomotricitat ha estat renovada... Mireu com ha quedat, un espai multifuncional ple de racons màgics. 

Gràcies families per fer-ho possible.

Feu clic a video 1  i video 2

https://sites.google.com/a/laencarnacion.es/inicio/home/noticies-2014-15/estrenemsalagraciesfamilies/estreno.jpg

TEATRO CLÁSICO: ENTREMESES DE CERVANTES

17 de febr. 2017, 0:54 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 17 de febr. 2017, 0:55 ]

El pasado viernes los alumnos de 3º de ESO pudieron disfrutar del teatro clásico en Xàtiva asistiendo a la representación a cargo de la compañía de teatro clásico Corrales de Comedias de dos ENTREMESES escritos por Cervantes:  "El viejo celoso" y "El retablo de las maravillas". La importancia de los ENTREMESES de Cervantes radica principalmente en dos aspectos. Uno el valor que demostró el autor al publicarlos, porque desde la primera década del siglo XVI ninguno firmó como suyos entremeses hasta que lo hizo Cervantes. Otro, el valor literario incalculable de sus OCHO ENTREMESES NUEVOS, que a buen seguro ha servido de inspiración a muchos dramaturgos hasta nuestros días.TROBALLA DE LA MARE DE DÉU

17 de febr. 2017, 0:39 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 17 de febr. 2017, 0:40 ]

Amb motiu de la Festivitat de la Troballa de la Imatge de la Nostra Mare i Patrona, la Reial Associació de la Mare de Déu de Sales va convocar un concurs de redacció. El tema era “MANIFESTACIONS DE LA DEVOCIÓ A LA MARE DE DÉU DE SALES”. Han concursat alumnes de Sueca de 6é d'EP. El primer premi ha estat per a Laura Climent del nostre col·legi. A més, també dos alumnes del nostre col·legi han tingut dos accèssit: Luis Palacios i Carles Tamarit. Enhorabona als tres guanyadors!Teatre en Francés

14 de febr. 2017, 1:19 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 14 de febr. 2017, 1:19 ]

Els nostres alumnes de 1 i 2ESO de Francés han realitzat hui una eixida a València per tal d'assistir a la representació teatral en francés de l'adaptació de l'obra de Saint-Exupéry Le petit prince.
A continuació, han pogut participar en la ronda de preguntes als actors en la segona llengua estrangera que aprenen y gaudir d'uns moments d'esplai a La ciutat de les arts i les ciències.
Triomf per duplicat del col·legi La Encarnación en el III Concurs de Microrelats Falla Bernat Alinyo

6 de febr. 2017, 23:40 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 6 de febr. 2017, 23:41 ]

El passat divendres, 3 de febrer, hi tingué lloc l’acte de lliurament de premis del III Concurs de Microrelats Falla Bernat Alinyo. A l’esdeveniment, que es va celebrar al cau faller de l’esmentada falla i en el qual hi participaven alumnes de tots els centres de la nostra ciutat, hi acudiren diversos xiquets i xiquetes del nostre col·legi que participaren en dues categories diferents.

Pel que fa a la categoria del 2n cicle de Secundària, els dos primers premis recaigueren en dos alumnes del nostre centre. El primer l’aconseguí Adrian Magraner –alumne de 4t d’ESO B- i el segon Maria Palau –estudiant de 4t d’ESO A-.

D’altra banda, en la categoria de Batxillerat, l’alumna guanyadora fou Adriana Orts, el segon premi se l’emportà Blanca Ibiza i el tercer Javier Segarra, tots ells estudiants de 1r de Batxillerat del nostre centre.

En la categoria de Batxillerat cal destacar que els cinc finalistes pertanyien tots al nostre col·legi, fet que va voler remarcar ‘organització del concurs en relació al bon nivell dels relats lliurats. En aquest sentit, resultaren també finalistes d’aquesta categoria, tot i no obtindre premi, les alumnes Illa Climent i Tamara García.

Finalment, solament recordar que els microrelats d’Adrian Magraner i d’Adriana Orts es poden llegir al llibret faller que publica la falla Bernat Alinyo. La nostra més sincera enhorabona i a continuar treballant de valent!
Història de l'Art en Madrid

6 de febr. 2017, 23:29 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 6 de febr. 2017, 23:31 ]

Els alumnes de 2n de batxillerat del col·legi de La Encarnación de Sueca, que cursen l'assignatura d'Història de l'Art, viatjaren el mes de gener a Madrid per fer unes jornades pràctiques en el Museu Del Prado. Aprofitant l'eixida, visitaren el Palau Reial, el museu Reina Sofía i una exposición organitzada per Caixaforum sobre els pilars d'Europa vinguda del British Museum. També gaudiren d'un temps d'oci que els permeté passejar pel parc del Retiro, patinar en les pistes de gel del Palau de Cibeles i recórrer amb el Navibus els principals carrers de la capital admirant la rica il.luminació nadalenca. Segons els propis alumnes, ha sigut un viatge inoblidable i profundament motivador per a estudiar amb més ganes l'assignatura.1-10 of 105