Notícies curs 2017-18


CONCURS DE FOTOGRAFIA MATEMÀTICA

publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el ]


Vos convidem a passar per l'entrada del cole de la porta de Rosanes on ja estan exposades la selecció de fotografies del concurs de Fotografia Matemàtica, organitzat pel departament de Ciències d'ESO i BATX. Adjuntem baix una imatge de part de l'exposició

Els premis es donaran en l’Eucaristia de final de curs.


SIGUEM NOTICIA A FRANÇA

24 de maig 2018, 3:20 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 24 de maig 2018, 3:48 ]

Finalitza el nostre viatge i tornem a casa amb els nostres amics i famílies. Tantes aventures, tantes lliçons noves apreses i tants bons records seran difícils d’oblidar. I partim siguent notícia i, sobretot, amb el compromís de continuar treballant en este projecte i mantenint este vincle tan enriquidor amb el Collège Masbou, els seus alumnes i el poble de Figeac.
Continuem el nostre viatge per la campagne française!

18 de maig 2018, 0:34 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 18 de maig 2018, 0:34 ]

Gaudim dels boscos mentre fem esport, dels animals i la vida a les granges mentre descobrim la vida en poblets menuts però plens d’encís i dels castells com el château d’Assier, construcció del primer Renaixement.


 


Bien arrivés en France!

15 de maig 2018, 3:27 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 15 de maig 2018, 3:27 ]

Comença la nostra visita al país gal amb la visita a la ciutat fortificada de Carcassonne. Tornem per uns dies a l'hivern, mentre coneguem on estudien els nostres correspondants del Collège Marcel Masbou a Figeac i gaudim una estona dels esports de moda pel sud de França. Coneixerem hui el poble natal de Champollion.
VIVIM L'ÒPERA: VIATGE CULTURAL

10 de maig 2018, 6:53 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 18 de maig 2018, 0:35 ]

Els nostres alumnes de 6é d'Educació Primària i 5 professors del centre han estat en Madrid els dies 9 i 10 de maig realitzant l’eixida de fi d’etapa, vinculada al projecte LOVA (L'Òpera com a Vehicle d'Aprenentatge).
Aquest projecte finalitzarà amb una representació de dos obres escrites i treballades pels nostres alumnes el proper DIJOUS 31 de maig al centre cultura Bernat i Baldoví. La recaptació de l'event es destinarà a projecte "UN VERANO DIFERENTE" de la la FSVM. 

El primer dia visitaren el Museu de Prado, feren una visita panoràmica per Madrid i per la nit, vegeren el musical de Billy Elliot.
Vos deixem una mostra:


EIXIDA D'ORIENTACIÓ: JORNADA DE PORTES OBERTES UPV

7 de maig 2018, 23:42 publicada per Lidia Lluch
Els alumnes de 4t d’ESO del nostre cole, el dia 7 de maig, participaren en la Jornada de Portes Obertes de la Universitat Politècnica de València (UPV).

En primer lloc assistiren a la xarrada de presentació de la UPV en l'edifici NEXUS. Posteriorment, i en funció dels seus interessos, participaren en les activitats programades en l'Itinerari que cada alumne havia escollit.

Han participat en les xerrades especifiques dels estudis de grau que ells mostraven interès: 
  • ITINERARI DE LA BRANCA ARTS
  • ITINERARI DE LABRANCA INDUSTRIAL, AERONÀUTICA, I CIENCIA I TECNOLOGIA PER A LA SALUT
  • ITINERARI DE LABRANCA TECNOLOGIES DE LA INFORMACIÓ I LES COMUNICACIONS
  • ITINERARI DE LA BRANCA SOCIALS I JURIDIQUES 

Les activitats resultaren molt interessants.

SEGUIM PASSANT FASES DE LES OLIMPÍADES MATEMÀTIQUES

30 d’abr. 2018, 2:36 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 30 d’abr. 2018, 2:39 ]

Aquest dissabte 28 d’abril ha tingut lloc en Cullera la fase provincial de la XIX Olimpíada Matemàtica organitzada per la Societat Al-khwarizmi.

Dos alumnes del centre foren seleccionats a la fase comarcal, formant part dels 144 alumnes convocats per a la fase provincial.

Els 144 alumnes realitzaren pel matí dues proves: una individual i altra per grups de quatre persones. Ja per la vesprada tingueren que mostrar les seues habilitats matemàtiques en unes proves de camp pel centre de Cullera.

En finalitzar i deixar un temps per acabar de corregir s’ha lliurat els premis a l’Auditori d’aquesta localitat, resultant premiats els dos alumnes del nostre centre: Lidia Sanvicente i Pepe Benedito.

Lidia, de 6é de Primària, s’ha classificat per a la fase autonòmica en la seua categoria en sisena posició. A més, ha rebut el premi atorgat al millor grup en les proves de camp. Pepe, de 2n ESO, també s’ha classificat per a la fase autonòmica en la setena posició.

La fase autonòmica tindrà lloc el cap de setmana del 26 i 27 de maig en la localitat de Viver i els alumnes seleccionats s’allotjaran en un alberg aquests dos dies.

Ací teniu més informació sobre les Olimpíades: 


Enhorabona als nostres alumnes i a les seues famílies !!!TORNEM A QUEDAR ENTRE ELS DEU MILLORS COL·LEGIS DE VALÈNCIA A LES OLIMPÍADES D’ECONOMIA!!

17 d’abr. 2018, 0:31 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 19 d’abr. 2018, 1:21 ]

Gràcies a les nostres alumnes de 2n de batxiller Andrea Matoses i Alèxia Sellés, el nostre cole torna a situar-se entre el deu millors de l'Olimpiada d'Economia...i per partida doble!! 

Els seus llocs, 8é i 10é en la classificació, premien l’esforç i el treball que amb molta il·lusió han estat realitzant per tal d’aconseguir-ho.

Moltes felicitats a les alumnes i a la professora Ana Marqués.
Tot el claustre de professors VOLEM FELICITAR-LES  públicament i mostrar la nostra alegria pels èxits que els nostres alumnes de 2n de Batxillerat estàn aconseguint enguany en este tipus de competició.

Ací vos facilitem la classificació:

Pel que fa als premis que rebran, a més a més del reconeixement,  La Universitat de València i la Politècnica eximiràn del pagament dels preus públics per serveis acadèmics corresponents al curs 2018/2019 als estudiants guanyadors que es matriculen en qualsevol dels estudis oficials que s'imparteixen en la Universitat de València o en la Universitat Politècnica. En el cas que l'estudiant siga ja beneficiari d'aquesta exempció per qualsevol altre motiu, i formalitze la seua matrícula en la Universitat Politècnica de València, rebrà en el seu lloc la quantitat de 1.000 € en concepte d'ajuda a l'estudi.

A més, rebran un premi addicional aportat per la Borsa de València en un acte que es celebrarà en la Borsa de València.INTERCANVI SUECA-FIGEAC

16 d’abr. 2018, 6:44 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 16 d’abr. 2018, 6:45 ]

Finalitza un any més la visita dels alumnes i professors francesos del Collège Marcel Masbou de Figeac a Sueca. Després d'una experiència molt positiva plena de moments inoblidables, ens acomiadem d'ells fins el proper 14 de maig (quan començarà la nostra visita a França). No volem deixar d'agrair a les famílies acollidores la seua hospitalitat durant esta setmana i tots els detalls que han tingut amb els correspondants del seus fills.

OLIMPIADES D'ECONOMIA

27 de març 2018, 8:59 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 27 de març 2018, 8:59 ]

Dissabte passat es va celebrar en la facultad d’Administració i Direcció d’Empreses de la Universitat Politècnica de València, la X edició de la fase local de les Olimpíades d’Economia que enguany va reunir a més de 200 alumnes.

Fins allí es desplaçaren les nostres alumnes de 2n de Batxillerat Alexia Sellés, Andrea Matoses i Aurora Colombo per tal de participar en este concurs que té com objectius principals estimular l’estudi de l’economia i l’empresa entre els estudiants de batxillerat i premiar l’esforç i l’excel·lència acadèmica.

Les nostres alumnes es varen enfrontar a un examen de dos hores i mitja de duració on devien demostrar els seus coneixements econòmics i d’empresa estudiats en primer i segon de batxillerat.

El col·legi vol felicitar-les per l’esforç i l’interés que han mostrat en la preparació d’esta prova i desitjar-les que tinguen molta sort i puguen passar a la fase nacional.

Ara ens queda esperar resultats...encara que per al col.legi ja són guanyadores!

ENHORABONA a les tres i...MOLTA SORT!!!


1-10 of 159