ALUMNES D'ALT RENDIMENT ACADÈMIC SELECCIONATS

24 de maig 2016, 3:47 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 24 de maig 2016, 3:47 ]


Dos alumnes de 1r de Batxiller del nostre col·legi han sigut seleccionats per a formar part del programa CIÈNCIA ARA, ciència per a alumnes d'Alt Rendiment Acadèmic de la Universitat de València.

Els participants d'aquest programa són alumes de batxillerat d'altes capacitats, seleccionats a partir de la mitjana de l'expendient acadèmic de 4t ESO i 1r de BATX.

El programa consisteix en el desenvolupament d'activitats científiques que es realitzaran aquest estiu en els diferents campus de la Universitat de València, orientades a l'enriquiment curricular i el desenvolupament de les altes capacitats dels estudiants.

En concret, l’alumna ANA MARTÍ SEGUÍ ha sigut admesa en la SECCIÓ D’ESPECTROSCOPIA ATÒMICA I MOLECULAR (SCSIE)  treballant el programa “Què és l’espectroscòpia atòmica i molecular?” al campus de Burjassot.

I l’alumne SERGI RAMON ORTS MARTORELL en la FACULTAT DE FARMÀCIA, desenvolupant el programa “Anàlisi d’orina: Detecció d’elements anormals i infecció urinària. Estudi de La flora cutània” al campus de Burjassot.

Enhorabona!