ESTE DIUMENGE TOTS JUNTS DEMANAREM PER L'EDUCACIÓ

18 de maig 2016, 0:05 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 23 de maig 2016, 5:17 ]


Davant les recents decisions de la Conselleria d'Educació, volem fer-nos molt més visibles davant la societat valenciana. 
Per això tenim una gran oportunitat el proper diumenge 22 de maig a l’acte “Un concert per als concerts. Llibertat d’elecció, llibertat d’educació” que es celebrarà de forma lúdica, pacífica però reivindicativa a les 12:00 del migdia a la plaça de la Verge de València organitzat per Escuelas Católicas Comunidad Valenciana i la Fundación Colegios Diocesanos San Vicente Mártir.
El col·legi posarà a disposició de professorat, pares i alumnes autobusos gratuïts per a facilitar l'assistència. Els autobús eixiran a les 10:00h de la Granja Arrossera de Sueca. Per favor, aquells que estigueu interessats en acudir en autobús, confirmeu la vostra assistència apuntant-vos en secretaria abans del divendres dia 20 de maig a les 13h.
Per favor, aquells que estigueu interessats en acudir, confirmeu la vostra assistència apuntant-vos en secretaria abans del divendres dia 20 de maig a les 13h.
Gràcies a tots per la vostra GRAN col·laboració.

(Adjuntem circular repartida a les famílies)


Ċ
Lidia Lluch,
18 de maig 2016, 0:28