GUANYADORA OLIMPIADA D'ECONOMIA (UV i UPV)

25 de maig 2016, 4:24 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 25 de maig 2016, 10:46 ]

El passat 16 d’abril dos alumnes de 2n de batxillerat, M.Jesús Beltrán Renart i Júlia Mánez Asensi es varen presentar a la fase local de les Olimpíades d’Economia que organitza la Universitat de València i la Universitat Politècnica obtenint Júlia la 4a millor qualificació de tota València. Teniu adjunt el document de classificació.

Com a premi a tot eixe esforç, Júlia obtindrà la matrícula gratuïta per al curs 2016-2017 en qualsevol de les titulacions que oferta la Facultat d’Economia de la Universitat de València o la Facultat d’ADE de la Universitat Politècnica. Addicionalment, un diploma i un regal que se li entregarà en l’acte d’entrega de premis que se celebrarà en la Borsa de València.

PERÒ AÇÒ NO ACABA ACÍ...

Com cada edició, els alumnes que obtenen les sis primeres qualificacions són els que representen a les dues Universitats en la Fase Nacional de l’Olimpíada així que Júlia será una de les representants de la Universitat de València en la 8a edició de l’Olimpíada Espanyola d’Economia que se celebrarà en la Facultat d’Econòmiques i Empresarials de la Universitat de Valladolid,entre els dies 22 i 24 de juny. La professora d'Economia del col·legi anirà amb ella per acompanyar-la en aquesta aventura.

Mireu quin viatge els espera… http://www.eco.uva.es/olimpeco/viiiolimpiada/

Des del col.legi li desitgem MOLTÍSSIMA SORT!!!
Ċ
Lidia Lluch,
25 de maig 2016, 4:26