JAVIER SEGARRA, ALUMNE DE SEGON DE BATXILLERAT DEL COL·LEGI LA ENCARNACIÓN DE SUECA , PRIMER PREMI EN LES OLIMPÍADES D’HISTÒRIA DE LA UNIVERSITAT DE VALÈNCIA

6 de març 2018, 3:24 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 6 de març 2018, 3:25 ]

Divendres passat, 2 de març , es van celebrar a la facultat de geografia i història de València les IV olimpíades d’història convocades a nivell provincial . Pel col·legi de La Encarnación de Sueca es van presentar els alumnes de 2n de batxillerat : Adriana Orts i Javier Segarra , obtenint els dos molt bons resultats. Javier Segarra obtingué el primer premi amb una dotació econòmica que es farà efectiva en matricular-se el proper curs en la Universitat de València. 


Va ser una vivència molt especial veure l’ interès que desperta entre els joves allò que anomenem “les humanitats” , entre les quals la història ocupa un lloc central , en un moment en què alguns pensem que es troben tan maltractades . No es poden desxifrar les claus del present sense comprendre i conèixer el passat . Cal donar el seu lloc a la història més que siga perquè ens serveix per guanyar algun concurs televisiu o per jugar al trivial i no quedar en evidència.

El col·legi de La Encarnación vol mostrar la seua satisfacció en constatar l’alt nivell que han demostrat els seus alumnes i que és el resultat del treball de tot el professorat que ha invertit la seua energia i il·lusió en la tasca docent de cada dia.

Enhorabona a Adriana i Javier per haver -se preparat amb tanta dedicació i serietat les olimpíades i , especialment a Javier per un premi tan merescut.

Gràcies per donar-nos tantes alegries!