Salutació d'inici de curs

9 de set. 2018, 12:38 publicada per Maite Pérez   [ actualitzat el 9 de set. 2018, 12:39 ]

Estimades famílies i alumnes


M’adreçe a vosaltres per donar-vos la benvinguda al nou curs escolar. Especialment vull saludar als alumnes, a les famílies i al professorat que s’incorpora per primera vegada a la nostra comunitat educativa, animant-vos a participar en totes les activitats programades. Iniciem un nou curs escolar amb energies renovades, moltes il·lusions i alegria i tot el que ens motiva per donar el millor de cadascú de nosaltres en la nostra missió educativa i evangelizadora cap als nostres alumnes i al vostre servei.


Aprofite l’ocasió per fer-vos saber que aquest curs escolar exerciré únicament com a delegada titular de la Fundación San Vicente Mártir de València, amb el propòsit de poder atendre-vos d’una manera més propera i millor, i poder vetlar així més directament pel funcionament general del Centre. El meu horari personal d’atenció  per a vosaltres durant aquest curs escolar serà: dimarts i dijous de 12 a 13 hores i dimecres de 17 a 18 hores. Tanmateix, si necessiteu qualsevol cosa sempre podeu apropar-vos a la secretaria del centre per sol·licitar cita, o bé fer-ho a través de DINANTIA o a l’adreça electrònica mperez@laencarnacion.es.


També conteu amb la resta dels membres de  l’Equip Directiu que estarà format pels següents persones:


  • Diego Vicente Ferrandiz Pascual com a rector de San Pere

  • Teresa Pérez Roselló com a delegada titular de la Fundació San Vicente Mártir de València

  • Alba González Monzó com a directora pedagògica de les etapes d’Educació Infantil i Primària

  • Larissa Sancho com a cap d’estudis de les etapes d’Educació Infantil i Primària

  • Jose Luis Terrasa Nebot com a director pedagògic de les etapes d’ESO i Batxillerat

  • Ana Marqués com a cap d’estudis de les etapes d’ESO i Batxillerat


Vos desitge un bon inici de curs i quede a la vostra disposició per allò que necessiteu i que entre tots pugam fer de la nostra comunitat educativa un lloc d’encontre i vertadera amistat.





Afectuosamente

Teresa Pérez Roselló

Delegada de la Fundación San Vicente Mártir de València




01 Lona-500x2000_H