SEGUIM PASSANT FASES DE LES OLIMPÍADES MATEMÀTIQUES

30 d’abr. 2018, 2:36 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 30 d’abr. 2018, 2:39 ]
Aquest dissabte 28 d’abril ha tingut lloc en Cullera la fase provincial de la XIX Olimpíada Matemàtica organitzada per la Societat Al-khwarizmi.

Dos alumnes del centre foren seleccionats a la fase comarcal, formant part dels 144 alumnes convocats per a la fase provincial.

Els 144 alumnes realitzaren pel matí dues proves: una individual i altra per grups de quatre persones. Ja per la vesprada tingueren que mostrar les seues habilitats matemàtiques en unes proves de camp pel centre de Cullera.

En finalitzar i deixar un temps per acabar de corregir s’ha lliurat els premis a l’Auditori d’aquesta localitat, resultant premiats els dos alumnes del nostre centre: Lidia Sanvicente i Pepe Benedito.

Lidia, de 6é de Primària, s’ha classificat per a la fase autonòmica en la seua categoria en sisena posició. A més, ha rebut el premi atorgat al millor grup en les proves de camp. Pepe, de 2n ESO, també s’ha classificat per a la fase autonòmica en la setena posició.

La fase autonòmica tindrà lloc el cap de setmana del 26 i 27 de maig en la localitat de Viver i els alumnes seleccionats s’allotjaran en un alberg aquests dos dies.

Ací teniu més informació sobre les Olimpíades: 


Enhorabona als nostres alumnes i a les seues famílies !!!