TORNEM A QUEDAR ENTRE ELS DEU MILLORS COL·LEGIS DE VALÈNCIA A LES OLIMPÍADES D’ECONOMIA!!

17 d’abr. 2018, 0:31 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 19 d’abr. 2018, 1:21 ]
Gràcies a les nostres alumnes de 2n de batxiller Andrea Matoses i Alèxia Sellés, el nostre cole torna a situar-se entre el deu millors de l'Olimpiada d'Economia...i per partida doble!! 

Els seus llocs, 8é i 10é en la classificació, premien l’esforç i el treball que amb molta il·lusió han estat realitzant per tal d’aconseguir-ho.

Moltes felicitats a les alumnes i a la professora Ana Marqués.
Tot el claustre de professors VOLEM FELICITAR-LES  públicament i mostrar la nostra alegria pels èxits que els nostres alumnes de 2n de Batxillerat estàn aconseguint enguany en este tipus de competició.

Ací vos facilitem la classificació:

Pel que fa als premis que rebran, a més a més del reconeixement,  La Universitat de València i la Politècnica eximiràn del pagament dels preus públics per serveis acadèmics corresponents al curs 2018/2019 als estudiants guanyadors que es matriculen en qualsevol dels estudis oficials que s'imparteixen en la Universitat de València o en la Universitat Politècnica. En el cas que l'estudiant siga ja beneficiari d'aquesta exempció per qualsevol altre motiu, i formalitze la seua matrícula en la Universitat Politècnica de València, rebrà en el seu lloc la quantitat de 1.000 € en concepte d'ajuda a l'estudi.

A més, rebran un premi addicional aportat per la Borsa de València en un acte que es celebrarà en la Borsa de València.