VII BERENAR SOLIDARI: DIJOUS 21 D'ABRIL

14 d’abr. 2016, 1:03 publicada per Lidia Lluch   [ actualitzat el 15 d’abr. 2016, 2:29 ]Estimades famílies: 

Com sabeu des de la Comissió de Pastoral del col·legi estem organitzant des de ja fa set anys un BERENAR SOLIDARI per col·laborar en projectes d’organitzacions solidàries.

El primer any la recaptació es destinà al terratrèmol d’HAITI; el segon, tota la nostra solidaritat va anar cap a HONDURES, a una residència de persones majors de les Filles de la Caritat; el tercer any a ETIOPÍA. Aquests darrers anys el nostre objectiu ha estat en col·laborar amb CARITAS DE LA NOSTRA LOCALITAT.

De nou aquest any volem implicar-nos com a COMUNITAT EDUCATIVA: no tan sols els alumnes, professors i personal de administració i servei, sinó també a vosaltres pares i mares, iaios i iaies i resta de familiars que habitualment acudiu al Col·legi.

És per això que anem a organitzar el proper dijous 21 d’abril de 16’30 a 18’30 hores el VII BERENAR SOLIDARI, per al qual demanem la vostra inestimable COL·LABORACIÓ. necessitem la vostra ajuda per a elaborar el menjar i la beguda, o d’altres manualitats que després posarem a la venda al preu únic d’1€ per ració.

Ens organitzarem per taules: cada curs tindrà assignada una taula on podrà vendre els productes elaborats. Poseu-vos en contacte amb el tutor/a dels vostres fills i sigueu molt creatius a l'hora d'elaborar les viandes i begudes.

Serà una jornada festivo-solidària en què tots anem a participar ja que la finalitat no és altra que aconseguir la major quantitat de diners per a destinar-la a este projecte solidari. El curs que més diners arreplegue tindrà un reconeixement públic que comunicarem en l’EUCARISTIA DE FINAL DE CURS.
Ċ
Lidia Lluch,
14 d’abr. 2016, 1:03