V MARXA DIOCESANA: EIXIDA 2n ESO

9 de març 2016, 0:54 publicada per Lidia Lluch
El passat 2 de març, els alumnes de 2n d’ESO del nostre col·legi passaren un dia inoblidable junt a altres alumnes de centres diocesans de diferents comarques. L’activitat, anomenada “Marxa Diocesana”, acompleix aquest curs el seu quint any i enguany ha transcorregut pel tram Caudiel-Jérica.

La jornada va consistir en una marxa per la via verda de “Ojos Negros”, que unix Terol amb Sagunt. Va ser una jornada d’encontre, on a banda de disfrutar del senderisme per paratges de la Comunitat Valenciana, ens vam posar en contacte amb alumnes d’altres centres de la xarxa de Col·legis Diocesans. La caminada va tindre una duració aproximada de tres hores i la distància recorreguda va ser d’uns 8.5 km, per una ruta on antigament circulava el ferrocarril, per la qual cosa el pendent va ser molt xicotet. Al llarg del camí ens trobarem amb túnels, assuts i ponts.

Juntament amb alumnes d'altres centres vam anar recopilant informació en distints punts per a completar diferents proves que ens van servir per compartir experiències que vam disfrutar moltíssim.

Si preguntàrem què és el que més els va agradar d’aquesta jornada a qualsevol dels alumnes dels col·legis participants, de segur que destacaria la convivència, la complicitat i els moments d’esplai entre rialles viscuts amb joves de la seua edat i que feia unes hores ni coneixien.

Comments