Horaris curs escolar 2014/15

26 d’ag. 2014, 4:23 publicada per Maite Pérez

Estimades famílies

 Com a conseqüència de la nova orde DECRET 108/2014, de 4 de juliol, del Consell, pel qual establix el currículum i desplega l’ordenació general de l’Educació Primària a la Comunitat Valenciana aquest curs escolar no podrem gaudir de l’horari especial que veníem utilitzant els darrers cursos a l’etapa d’Educació Primària.

 Després d’estudiar les noves disposicions, consultat i amb l’aprovació unànime del Consell Escolar del Centre hem sol·licitat un nou horari per al proper curs escolar de 9 a 12:30 hores del mati i de 15 a 16:30 hores de la vesprada. Aquest horari complirà amb els nous requisits de l’administració de 30 sessions setmanals de 45 minuts cadascuna, sis sessions diàries amb 30 minuts d’esplai durant el matí i dues hores mínimes de descans al migdia.

Durant els mesos de setembre i juny l’horari continuarà sent únicament de matí de 9 a 13:15 hores.

Per tal de millorar la conciliació familiar s’acordà, també, en el Consell Escolar del Centre fer extensiu aquest horari a l’etapa d’Educació Infantil, així com fer modificacions a l’horari d’Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat per tal de fer coincidir l’horari de l’esplai del matí.