VI - BERENAR SOLIDARI

21 d’abr. 2015, 0:21 publicada per Usuari desconegut   [ actualitzat el 21 d’abr. 2015, 0:22 ]


Estimades famílies:

Com sabeu des de la Comissió de Pastoral del col·legi estem organitzant des de ja fa sis anys un BERENAR SOLIDARI per col·laborar en projectes d’organitzacions solidàries.

El primer any va ser amb HAITI i el seu terratrèmol, el segon any tota la nostra solidaritat va anar cap a HONDURES a una residència de persones majors de les Filles de la Caritat, el tercer any a ETIOPÍA. Aquests darrers anys el nostre objectiu ha estat en col·laborar amb CARITAS DE LA NOSTRA LOCALITAT.

Volem implicar tota la COMUNITAT EDUCATIVA: no tan sols els alumnes, professors i personal de administració i servicis, sinó també a vosaltres pares i mares, iaios i iaies, i resta de familiars que habitualment acudiu al Col·legi a recollir els vostres fills i filles.

Es per això que anem a organitzar, entre d’altres activitats, el proper dimarts 21 d’abril de 17’00 a 19’00 el VI BERENAR SOLIDARI, per al qual demanem la vostra inestimable COL·LABORACIÓ, necessitem la vostra ajuda per a elaborar el menjar i la beguda, o d’altres manualitats que després ficarem a la venda al preu únic de 1€ per ració.
Poseu-vos en contacte amb el tutor/a dels vostres fills i sigueu molt creatius a l'hora d'elaborar les viandes i begudes.

Ens organitzarem per taules, cada curs tindrà assignada una taula on podrà vendre els productes que prèviament hagen elaborat les famílies dels alumnes.
Serà una jornada festivo-solidària en què tots anem a participar ja que la finalitat no és altra que aconseguir el màxim de diners per a destinar-los a este projecte solidari.

La taula que més diners arreplegue tindrà un premi especial que lliurarem en l’ EUCARISTIA DE FINAL DE CURS del proper dia 29 de maig.